czekam na wykres Nexusa po zamontowaniu sprzętu. Będe miał namiastkę tego co postaram się zrobić w niedługim okresie czasu :szeroki_usmiech u siebie!!!
regulacja pod lędźwie fotela... ;/ co zepsulem ?:P
Zwiń
X
-
GośćTagi: Brak
-
AWARIA!
regulacja pod lędźwie fotela... ;/ co zepsulem ?:P
otóż wsiadałem dziś i cos dziwnie strzelilo, a jak zacząłem kombinowac co to bylo, to odkryłem, ze to ta zapaćkana regulacja, teraz sie wpada jak w beczke :grrr
pokretłem mozna krecic caly dzien i nic, mieliscie cos podobnego?? da sie to naprawic czy trzeba rozbierac fotel? moze pomoze jak sie piescią walnie w odpowiednie miejsce :hmm
-
Re: regulacja pod lędźwie fotela... ;/ co zepsulem ?:P
Zamieszczone przez adik_sotóż wsiadałem dziś i cos dziwnie strzelilo, a jak zacząłem kombinowac co to bylo, to odkryłem, ze to ta zapaćkana regulacja, teraz sie wpada jak w beczke :grrr
pokretłem mozna krecic caly dzien i nic, mieliscie cos podobnego?? da sie to naprawic czy trzeba rozbierac fotel? moze pomoze jak sie piescią walnie w odpowiednie miejsce :hmmA4 B7 TFSI Quattro S-Line by MT | O2 2.0TDI by MT | Jeep XJ 4.0L | PF 125p 1971
Komentarz
-
-
AWARIA!
przez tapicerke to raczej slabo to bedzie naprawiac
Komentarz
-
Walniecie to raczej nic nie pomoze. Jak cos chrupnelo tzn ze cos peklo albo przeskoczylo tylko. Bez rozbiorki fotela to nic nie poradzicie. Obicie powinno zejsc po odczepieniu na dole. Aha jak macie boczne poduchy i do rozebrania fotela wyjmiecie go z auta to pewnikiem odepniecie przewod do poduchy. Radze nie przekrecac potem kluczyka bo zostanie blad w sterowniku i poducha moze sie wylaczyc :twisted: A tak jak sie tylko odepnie zrobi co trzeba i posklada po czym podepnie znow to bledu nie powinno byc.
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez MaicroftWalniecie to raczej nic nie pomoze.
Auto linka dorabia taka za jakies 30,- (dlugosc to chyba bylo 34cm nie pamietam dokladnie) dorobilem sobie grubsza .
Oparcie fotela rozbiera sie od dolu, taki plastikowy 'zatrzask' na calej szerokosci.
Potem tapicerka sie ladnie odchyla do gory ... nawet szyc nie trzeba
Komentarz
-
-
otóż wsiadałem dziś i cos dziwnie strzelilo, a jak zacząłem kombinowac co to bylo, to odkryłem, ze to ta zapaćkana regulacja, teraz sie wpada jak w beczke
Czy zauważyliście , zę z fotela coś się sypie?U mnie notorycznie (nie w dużych ilościach ale jednak) co odkurzanie(czyli przynajmniej raz w tygodniu) zbiera się jakby odrobiny gąbki pod fotelem kierowcy.... :?
Pod drugim fotelem nic nie widać, ale moje auto wozi głównie mnie więc fotel pasażerski jest nieużywany....
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Czy zauważyliście , zę z fotela coś się sypie?U mnie notorycznie (nie w dużych ilościach ale jednak) co odkurzanie(czyli przynajmniej raz w tygodniu) zbiera się jakby odrobiny gąbki pod fotelem kierowcy.... :?
Pod drugim fotelem nic nie widać, ale moje auto wozi głównie mnie więc fotel pasażerski jest nieużywany....
Komentarz
-
-
Cholera, a chcialem w swojej Drive wymienic fotele na takie wlasnie z regulacja. Nie ma sensu w takim razie?...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez eMCholera, a chcialem w swojej Drive wymienic fotele na takie wlasnie z regulacja. Nie ma sensu w takim razie?..."...Amnezja to łatwo tak zapomnieć co i gdzie i jak
Amnezja to łatwo gdzieś tak swoją chwałę na przód nieść"
STOP ECO-TERRORISM!
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez PurchawaZamieszczone przez eMCholera, a chcialem w swojej Drive wymienic fotele na takie wlasnie z regulacja. Nie ma sensu w takim razie?...
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez arci9Czy zauważyliście , zę z fotela coś się sypie?U mnie notorycznie (nie w dużych ilościach ale jednak) co odkurzanie(czyli przynajmniej raz w tygodniu) zbiera się jakby odrobiny gąbki pod fotelem kierowcy.... :?
Pod drugim fotelem nic nie widać, ale moje auto wozi głównie mnie więc fotel pasażerski jest nieużywany....Torque Steer: The art of changing lanes with the accelerator :zlosnik:
http://www.disi-tune.pl
Była Mazda 3 MPS Powered by SSG & DISI-tune
Był WRX
Była Octa
Komentarz
-
-
AWARIA!
Cholera, a chcialem w swojej Drive wymienic fotele na takie wlasnie z regulacja. Nie ma sensu w takim razie?...
[ Dodano: Wto 19 Kwi, 05 22:43 ]
arci9 napisał:
Czy zauważyliście , zę z fotela coś się sypie?U mnie notorycznie (nie w dużych ilościach ale jednak) co odkurzanie(czyli przynajmniej raz w tygodniu) zbiera się jakby odrobiny gąbki pod fotelem kierowcy....
nie rozumiem jak mozna tak nie dbac o autko ad:
Komentarz
-
arci9,
Czy zauważyliście , zę z fotela coś się sypie?U mnie notorycznie (nie w dużych ilościach ale jednak) co odkurzanie(czyli przynajmniej raz w tygodniu) zbiera się jakby odrobiny gąbki pod fotelem kierowcy....
jeszcze nie zdazylem poinformowac ASO o tym, w czwartek bede w wiadomej sprawie w aso i nie omieszkam poinformowac ich o tym :?NajtFukinPatrol North-West
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paulmNaprawa ogranicza się tylko do wymiany linki - w mojej Octavii była już trzykrotnie wymieniana. :szeroki_usmiech
zalecasz serwis,
czy mozna to zrobbic w warunkach domowych (garazowych)?
czy grozi mi zniszczenie poduszki w oparciu fotelafuter
1.8T
czysta benzyna (bez LPG)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez futerzalecasz serwis,
czy grozi mi zniszczenie poduszki w oparciu fotela
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez paulmZamieszczone przez futerzalecasz serwis,
czy grozi mi zniszczenie poduszki w oparciu fotela
Np. jak zdjac obicie?futer
1.8T
czysta benzyna (bez LPG)
Komentarz
-
-
Zamieszczone przez futerPodpowiedz cos na temat rozbierania fotela.
Np. jak zdjac obicie?
Komentarz
-
Komentarz